Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Είδαν τον σκύλο μέσα στο βαρέλι και προσπάθησαν να τον βγάλουν. Μόλις όμως κατάλαβαν ΤΙ του είχαν κάνει, έπαθαν ΣΟΚ…


Τα ζώα είναι υπέροχα πλάσματα, που όταν τραυματίζονται ή παθαίνουν κάτι, μας συγκινούν ιδιαίτερα. Ειδικά σε περιπτώσεις που κείτονται ανυπεράσπιστα και αβοήθητα, όπως ο σκύλος της παρακάτω ιστορίας.

Κάποιοι περαστικοί παρατήρησαν έναν αδέσποτο σκύλο να κρύβεται σε ένα μεγάλο βαρέλι. Μέχρι που κάποιος συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος είχε κολλήσει μέσα σε πίσσα και δεν μπορούσε καν να κουνηθεί.

Πιθανόν το ζώο να μπήκε
μέσα στο βαρέλι επειδή κρύωσε, αλλά εντέλει η θερμοκρασία του σώματός του έλιωσε την πίσσα και κόλλησε στο τρίχωμά του. Οι εθελοντές μιας φιλοζωικής οργάνωσης έκοψαν με μηχανήματα το βαρέλι και ξεκίνησαν την πολύωρη διαδικασία αποκόλλησης από την πίσσα, αλείφοντας τον σκύλο με φυτικό λάδι.

Ο σκύλος πιθανόν να είχε εγκλωβιστεί για μέρες χωρίς τροφή και νερό και οι προσπάθειες διάσωσης ήταν κρίσιμες. Χρειάστηκαν εντέλει 3 ώρες για να μπορέσει να σταθεί όρθιο το ζώο. Δείτε την απίστευτη προσπάθεια διάσωσης, που είχε αίσιο τέλος στο βίντεο που ακολουθεί:


πηγή:https://kou
louvaxata.gr/idan-ton-skylo-mesa-sto-vareli-ke-prospathisan-na-ton-vgaloun-molis-omos-katalavan-ti-tou-ichan-kani-epathan-sok/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου