Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Σοκ: Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος, χαροπαλεύει 7χρονος, ..ξεκόλλησαν τα καθίσματα από παιχνίδι του Luna Park - Βίντεο


Τον τρόμο με τα μάτια τους είδαν οι επισκέπτες ενός Λούνα Παρκ στο Οχάιο, όταν το γνωστό παιχνίδι «Fireball» παρουσίασε κάποια δυσλειτουργία, με αποτέλεσμα μερικές σειρές καθισμάτων να ξεκολλήσουν από την θέση του.

Συγκεκριμένα, αφού τα καθίσματα προσέκρουσαν στο έδαφος, ξεκόλλησαν από την θέση τους, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εκτοξευτούν σε απόσταση 15 μέτρων από το σημείο.

Από το τραγικό περιστατικό μοιραίο θάνατο βρήκε ένας 18χρονος, ενώ σοβαρά νοσηλεύεται ένας παιδί ηλικίας 7 ετών και ακόμη πέντε άτομα.

Όπως περιέγραψε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, τα θύματα έπεσαν από τα καθίσματά τους και βρέθηκαν στον αέρα.

Το παιχνίδι που εμφάνισε τη δυσλειτουργία είναι γνωστό ως «fireball» και μεταφέρει τους επιβάτες από τη μια πλευρά στην άλλη, ενώ ταυτόχρονα περιστρέφεται.

Το Fire Ball μπορεί να μεταφέρει 24 επιβάτες και να τους κάνει περιστροφές στον αέρα σε ύψος 12 μ. πριν κατέβει με ταχύτητα στο έδαφος.

Στο σημείο πάντως όπου ήταν πεσμένα τα άτομα μετά το μοιραίο συμβάν έτρεξε γιατρός για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 18χρονο που είχε βρει ακαριαίο θάνατο.


πηγή: http://www.volcanotimes.com/2017/07/18-7-fireball-live.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου