Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Τι είναι το s4s, πώς να μαζέψω εύκολα Like στο facebook

Πλέον, που ζούμε στην εποχή των social media, όπως είναι to facebook, instagram, twiter, blogspot, κτλ, οι περισσότεροι προσπαθούν να πετύχουν αρκετές προβολές, να αποκτήσουν fun club και γενικότερα να έχουν μεγάλη απήχηση. Όλο αυτό το μετράμε κυρίως σε Like, followers, προβολές κτλ. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να τα αυξήσουμε όλα αυτά είτε πληρώνοντας, είτε δωρεάν. Που στην προκειμένη περίπτωση μας αφορά η δωρεάν προβολή.!

Πολλά άτομα ζητάνε με προσωπικό μήνυμα, ή με δημοσίευση να τους κάνουν Like κτλ. ...κάποιες φορές παίρνουν Like ..κάποιες ακούνε καντήλια διότι πολλοί απεχθάνονται το κυνηγητό αυτό. Ένας απλός τρόπος όπως είπαμε είναι να ζητάμε Like που κάποιες φορές έχει αποτέλεσμα.. κάποιες όχι.. Βέβαια και να έχει αποτέλεσμα θα πάρουμε 1 like και αυτό ήταν.. Ένας άλλος τρόπος είναι η ανταλλαγή υπηρεσιών.. δηλαδή ..κάνε μου Like για να σου κάνω κι εγώ, αλλά και πάλι δεν είναι τόσο αποτελεσματικό. Αν αναρητηθηκατε ποτέ πως μια σελίδα έχει φτάσει πχ 50.000Like.. οι απαντήσεις θα ήταν 4.
1. Είναι κάποιο δημόσιο πρόσωπο ή οργανισμός κτλ
2. Πλήρωσε για διαφήμιση
3. Πάλεψε χρόνια με δημοσιέυσεις κτλ... (λίγο δύσκολο/)
4. Με το γνωστό s4s.

Τι είναι αυτό το s4s Που πιθανότατα έχετε δει σε πολλές σελίδες όμως;

Το s4s σημαίνει share for share..δηλαδή κοινοποίηση για κοινοποίηση.. ή αλλιώς κοινοποίηση με αντάλλαγμα κοινοποίηση... δηλαδή θα σου κάνω εγώ μια κοινοποίηση και θα μου κάνεις κι εσύ. Με αυτόν τον τρόπο τα άτομα του ενός κάνουν Like στον άλλον..κι έτσι χωρίς να τον καταλαβαίνουμε.. ανεβαίνουν τα like στις σελίδες.. Βέβαια για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του άλλου πρέπει να δημοσιεύσετε κάτι καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου