Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Μητέρα βγάζει 5.000 ευρώ τον μήνα πουλώντας περίεργες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

Summers VonHesse
Summer Von Hesse

H σύζυγος ενός στρατιωτικού και μητέρα 2 παιδιών που δεν εργάζεται εδώ και χρόνια βγάζει 5.000 ευρώ τον μήνα, πουλώντας αισθησιακές και πολλές φορές γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.
Η 30χρονη Σάμερ Βον Χιζ από την Νεβάδα δημοσιεύει τις φωτογραφίες και τα βίντεο της στο Patreon, μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες της να έχουν μια συνδρομή και οι ξένοι πληρώνουν για να δουν φωτογραφίες της με μαγιό, εσώρουχα ή και γυμνές. «Δεν έχω μια κανονική δουλειά εδώ και 8 χρόνια, δηλαδή από τότε που παντρεύτηκα. Το να μπορώ να συνεισφέρω στο σπίτι μου είναι πολύ ωραίο αίσθημα», ανέφερε η Σάμερ στο Yahoo Beauty. Η  30χρονη Σάμερ Βον Χιζ από την Νεβάδα δημοσιεύει αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεο του εαυτού της στο διαδίκτυο. 
Η μητέρα 2 παιδιών κερδίζει 5.000 ευρώ τον μήνα από τους χρήστες που πληρώνουν από 5 έως 50 ευρώ τον μήνα για να βλέπουν τις φωτογραφίες της. «Δεν έχω μια κανονική δουλειά εδώ και 8 χρόνια, δηλαδή από τότε που παντρεύτηκα. Το να μπορώ να συνεισφέρω στο σπίτι μου είναι πολύ ωραίο αίσθημα», ανέφερε η Σάμερ. Η Σάμερ άρχισε να επιδεικνύει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη τον περασμένο Νοέμβριο στο προφίλ της στο Instagram. Όταν έφτασε τους 100.000 ακολούθους είχε την ιδέα να αρχίσει να βγάζει χρήματα από τους να ανθρώπους που ήθελαν να δουν τον σώμα της. 
Summers VonHesseSummers VonHesse
Η Σάμερ είναι μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού και ενός 2χρονου αγοριού. Η Σάμερ που δημοσιεύει και γυμνές φωτογραφίες της θέλει τα παιδιά της να αγαπήσουν το σώμα τους μεγαλώνοντας. Η Σάμερ κέρδισε πάνω από 118.000 ακολούθους στο Instagram, όταν άρχισε να επιδεικνύει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη της. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Μόλις πριν από μερικά χρόνια η Σάμερ ντρεπόταν για το σώμα της και δεν πίστευε τον άντρα της, όταν της έλεγε ότι είναι όμορφη. Κατάλαβε, ότι ο άντρας της δεν της έλεγε ψέματα, όταν άρχισε να διαβάζει θετικά σχόλια κάτω από φωτογραφίες άλλων χρηστών του Instagram που είχαν παρόμοιο σώμα με το δικό της. Έτσι, η Σάμερ άρχισε να επιδεικνύει και το δικό της σώμα. Όταν έφτασε τους 100.000 ακολούθους στο Instagram αποφάσισε να βγάλει χρήματα με αυτό. Η Σάμερ ανέφερε, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα τα παιδιά της να ακολουθήσουν τα βήματά της. 
Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν την Σάμερ να πίνει μπύρα, φορώντας καουμπόικες μπότες και ποζάροντας γυμνή. Η Σάμερ υποστηρίζει, ότι το να ποζάρει γυμνή δεν εμπεριέχει τίποτα σεξουαλικό για εκείνη. Είναι κάτι που απολαμβάνει πραγματικά. «Θα προτιμούσα να περπατήσω γυμνή στην 5η λεωφόρο από το προσπαθήσω να είμαι σέξι. Δεν είναι κάτι που μου βγαίνει φυσικά», έγραψε πρόσφατα στο Instagram. Οι περισσότερες φωτογραφίες της Σάμερ είναι τραβηγμένες από τον υποστηρικτικό σύζυγό της, ο οποίος είναι περήφανος για εκείνη. Η Σάμερ παραδέχεται, ότι αγωνίζεται για να αποδεχτεί και να αγαπήσει την πλαδαρή κοιλιά της. Η Σάμερ θέλει να αξιοποιήσει τα χρήματα που βγάζει, ανοίγοντας ένα καταφύγιο για άλογα.
Δείτε το προφίλ της εδώ




πηγή: http://www.inewsgr.com/342/mitera-vgazei-5000-evro-ton-mina-poulontas-pikantikes-fotografies-tis-sto-diadiktyo.htm, http://sugklonistiko.gr/diafora/mitera-vgazi-5-000-evro-ton-mina-poulontas-pikantikes-fotografies-tis-sto-diadiktyo/#


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου